Η Ρεμς κέρασε σαμπάνια τη Μαρσέιγ! (video)

Οι Ρεμουά επικράτησαν στην Καμπανία με 2-1 των Μασσαλών, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση έως το 80', αφήνοντας τους Φωκαείς στη δέκατη θέση της Ligue 1.

Η Μαρσέιγ επιβεβαίωσε τη μετριότατη κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ κι ένα τρίμηνο, γνωρίζοντας στην έδρα της Ρεμς την ένατη ήττα της, ενώ οι Ρεμουά με αυτή την επιτυχία σκαρφάλωσαν στους 34 βαθμούς και την έβδομη θέση. 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη ευκαιρία που βρήκαν στα πόδια τους στο 21′, όταν ο Καφαρό ταλαιπώρησε τη δεξιά πλευρά της Μαρσέιγ, γύρισε στον Ντενγκομέ, ο οποίος εκτέλεσε με το δεξί, η μπάλα πήγε στο σώμα του Λουίζ Γκουστάβο και κατέληξη στο βάθςο της εστίας του Μανταντά.

Το σύνολο του Γκαρσία -δεν είχε στη διάθεσή τους τους Τοβέν και Παγέ- απείλησε στο 40′ με βολέ του Λουίζ Γκουστάβο, στο οποίο είχε απάντηση ο Μεντί, ενώ στις καθυστερήσεις είχε οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Σονσόν.

Στο 63′ ο Μπαλοτέλι με εκτέλεση φάουλ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Μαρσέιγ, ωστόσο ο Μεντί με φοβερή εκτίναξη του το αρνήθηκε για να έρθει στο 68′ το 2-0 με τον Σουκ, ο οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο 10 δευτερόλεπτα νωρίτερα ως αλλαγή.

Η Μαρσέιγ, εκμεταλλευόμενη και την αναγκαστική αποχώρηση του Καφαρό, πίεσε την άμυνα της Ρενς, μείωσε σε 2-1 στο 86′ με τον Ενζί, ωστόσο δεν πήρε τίποτα από το ταξίδι της στην Καμπανία. 

Η ομάδα της Μασσαλίας γνώρισε τη 15η ήττα της σε σύνολο 30 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, είναι η χειρότερη επίδοσή της από τη σεζόν 2000/01.

Ligue 1, 23η αγωνιστική

Ρεμς-Μαρσέιγ 2-1

“Auguste Delaune”, Ρενς, Γαλλία

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεξιέ

Κίτρινες κάρτες: Ρομαό (29′), Ντενγκομέ (59΄), Ουντέν (90+3′) 


Ρεμς
(4-2-3-1): Μεντί –  Φοκέ, Ένγκελς, Αμπντελχαμίντ, Καμαρά –  Σαβαλερέν, Ρομάο (αρχ.) –  Ουντέν, Ντενγκομέ (79′ Εμπεμπά), Καφαρό (72′ Ζένελι) –  Ντιά (68′ Σουκ)

Προπονητής: Νταβίντ Γκιόν

Μαρσέιγ (4-2-3-1): Μανταντά –  Σαρ, Ρολάντο (73′ Αμαβί) , Λουίζ Γκουστάβο (αρχ.), Καμαρά –  Στρόοτμαν, Λοπέζ – Οκάμπος, Σονσόν, Ράντονιτς (67′ Ενζί) –  Μπαλοτέλι (73′ Ζερμέν) 

Προπονητής: Ρούντι Γκαρσία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.