Χαρούμενος για το ενδιαφέρον ο Μαρκίνιος

Ο Μαρκίνιος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με το ενδιαφέρον, που έδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μαρκίνιος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με το ενδιαφέρον, που έδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, τις τελευταίες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της γαλλική ομάδας είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Λουίς Φαν Χάαλ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, των «κόκκινων διαβόλων», όμως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Ο ίδιος εμφανίστηκε χαρούμενος με τη εμπιστοσύνη, που του δείχνουν οι πρωταθλητές Γαλλίας, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας.


Χαρακτηριστικά, ο Μαρκίνιος τόνισε: «Είμαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Έχω αφήσει τον μάνατζέρ του να χειριστεί όλα αυτά τα πράγματα. Ξεκάθαρα, η Παρί Σεν Ζερμέν δε μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Έκλεισε άμεσα την πόρτα και προσωπικά το πήρα σαν μια ένδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου. Αυτό δείχνει πως η ομάδα ποντάρει πολλά σε εμένα. Όμως για να είμαι ειλικρινής, με έκανε αρκετά χαρούμενο το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτησή μου. Είμαι μια δικαίωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.