Με το… αριστερό η Ολιμπίκ (video)

Δεν ξεκίνησε καλά το 2015 και ο δεύτερος γύρος της Λιγκ 1 για τη Μαρσέιγ, που έχασε 2-1 από τη Μονπελιέ εκτός έδρας και κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.

Δεν ξεκίνησε καλά το 2015 και ο δεύτερος γύρος της Λιγκ 1 για τη Μαρσέιγ, που έχασε 2-1 από τη Μονπελιέ εκτός έδρας και κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος. Το ματς διεξήχθη στη σκιά όσων τραγικών γεγονότων διαδραματίζονται στη χώρα τις τελευταίες μέρες.


Ο Μπεριγκό άνοιξε το σκορ στο 36′ για τους γηπεδούχους και ο Λασνέ στο 62′ έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Ολιμπίκ ήταν να μειώσει με τον Ομρανί στο 68′.


Η Μαρσέιγ πληρώνει τα τελευταία άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματά της (4 ήττες και 1 ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα) και πλέον αν νικήσει η Λιόν την Τουλούζ, θα πέσει από την πρώτη θέση και αν επικρατήσει και η Παρί Σεν Ζερμέν της Μπαστιά, θα αποκτήσει «συγκάτοικο» στη δεύτερη θέση τους πρωτευουσιάνους.


Μονπελιέ (Κουρμπίς): Λιγκαλί, Κονγκρέ, Χίλτον,  Ελ Καουταρί, Μαρβό, Λασνέ, Νταμπό, Σανσόν, Μπάριος (73′ Καμαρά), Μουνιέ (79′ Ντεπλάν), Μπεριγκό (89′ Μπακάρ)


Μαρσέιγ (Μπιέλσα): Μανταντά, Μορέλ, Φανί, Τζα Τζετζέ (83′ Λεμινά), Μεντί, Ρομάο (86′ Μπουτομπά), Ιμπουλά, Τοβέν, Παγιέ, Ζινιάκ, Μπατσουαγί (59′ Ομρανί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.