Με όπλο την παράδοση η Λανς

Η Λανς θέλει να κλείσει το 2014 με νίκη-ανάσα επί της Νις, στο ματς που ανοίγει τη 19η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1 (21:30, Novasports1), διατηρώντας μία παράδοση που κρατά 26 ολόκληρα χρόνια.

Η Λανς θέλει να κλείσει  το 2014 με νίκη-ανάσα επί της Νις, στο ματς που ανοίγει τη 19η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1 (21:30, Novasports1), διατηρώντας μία παράδοση που κρατά 26 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του γαλλικού Βορρά δεν έχει χάσει εντός έδρας ματς από την αποψινή αντίπαλό της από τις 26 Μαρτίου του 1988, όταν ένα γκολ του Ζιλ Μποκαντέ την καταδίκαζε σε ήττα με 1-0. Όμως εδώ υπάρχει μία…παγίδα, καθώς η συγκεκριμένη παράδοση δημιουργήθηκε στην παραδοσιακή έδρα της Λανς, το «Φελίξ Μπολάρ», ενώ το αποψινό ματς γίνεται στο «Σταντ ντε λα Λικόρν», της Αμιάν, λόγω έργων στο κανονικό «σπίτι» εν’ όψει Euro 2016! Πάντως, γενικότερα η Λανς έχει καλή παράδοση απέναντι στη Νις, με μόνο δύο ήττες συνολικά σε 23 συναντήσεις, η τελευταία 2007 εκτός έδρας.

Επίσης, οι γηπεδούχοι ποντάρουν και στην καλή προϊστορία του προπονητή τους Αντουάν Κομπουαρέ απέναντι σε ομάδες του Κλοντ Πιέλ, από τις οποίες έχει χάσει μόνο μία φορά στις επτά τελευταίες τους αναμετρήσεις τους πάγκους (δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες). 

Όλους αυτούς τους οιωνούς σίγουρα θα τους χρειαστεί η Λανς στην προσπάθειά της για νίκη, καθώς από φόρμα δεν τρομάζει ακριβώς. Η ομάδα του Κομπουαρέ είναι προτελευταία στη βαθμολογία χωρίς νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και μόνο μία σε επτά, ενώ η Νις βρίσκεται στην 11η θέση και προέρχεται από αήττητο δύο αγωνιστικών. Στην προηγούμενη εκτός έδρας αποστολή του, το συγκρότημα του Πιέλ είχε κερδίσει την τελευταία Καέν, οπότε ελπίζει βάσιμα να πάρει άλλο ένα «σκαλπ» μέσα σε έδρα ουραγού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.