Ligue 1: Μεγάλη νίκη η Νάντ, “καθάρισε” η Τουλούζ

Η 27η αγωνιστική είχε μεγάλες νίκες. Η Μονπελιέ απέδρασε από τη Χάβρη με 0-3, η Νάντ από τη Νίκαια με 2-1 αλλά και η Τουλούζ απέναντι στην Κλερμόν.

Κλερμόν – Τουλούζ 0-3: Την “βύθισε” κι άλλο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά στο 6’ μετά από λάθος του Μαξιμιλιάν Κοφριέζ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Βενσάν Σιερό ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1. Στα υπόλοιπα λεπτά το παιχνίδι δεν άλλαξε με τον διαιτητή να σφυράει για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Νταλίνγκα να παίρνει την πάσα από τον Μάγκρι και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος κάνοντας το 0-2. Στο 79’ ο Βιντσέντζο Σιερρό «κλειδώνει» το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.  Στο 81’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Βιρτζίνιους αλλά το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Στο 92’ ήταν η σειρά της Τουλούζ να σκοράρει και ένα τέταρτο γκολ με τον Μπάμπικα να απειλεί, αλλά ο Εντιαγέ είχε την απάντηση.

Νις – Ναντ 1-2: Απόδραση από τη Νίκαια τα “καναρίνια”

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Ναντ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι. H Νις από την μεριά της προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Η πίεση της Ναντ είχε αποτέλεσμα, καθώς στο 19’ ο Ματίς Αμπλίν έκανε το 0-1 μετά από υπέροχη κεφαλιά.  Στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νις κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή που υποδείχτηκε μέσω VAR στο 72’. Ο Μοφί ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι με νέα εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα με τον Μοσταφά Μοχάμεντ.  

Η Νις παρέμεινε την πέμπτη θέση με 43 βαθμούς, ενώ η Ναντ παρέμεινε στη 14η θέση με 28 βαθμούς.

Χάβρη – Μονπελιέ 0-3: Συνεχίζει την πορεία της

Η Μονπελιέ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όταν και απείλησε με τον Αλ-Ταμάρι στο 8’. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ με τον Νέγκο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ώσπου να ολοκληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ενέργεια.  

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζόρνταν Φέρι  να κάνει το 0-1 μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Ντέσμας. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και δεύτερο γκολ με τον Τζουλιέν, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Αρνάουντ. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να σφυράει για τελευταία φορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.