Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν 2-6: “Εξάσφαιρη” με “καυτό” Εμπαπέ (highlights)

Με τον Εμπαπέ να πετυχαίνει χατ τρικ, η Παρί επέστρεψε στις νίκες περνώντας με επιβλητικό τρόπο από την έδρα της Μονπελιέ, την οποία συνέτριψε 6-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση χάνοντας 3 ευκαιρίες, αλλά η απάντηση της Παρί ήταν κυνική. Στο 14′ ο Βιτίνια κινήθηκε ωραία και πλάσαρε για το 0-1, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Εμπαπέ ολοκλήρωσε με το αριστερό υποδειγματική κόντρα επίθεση για το 0-2.

Η Μονπελιέ βρήκε ζωή μετά το λάθος του Ντανίλο και την κεφαλιά του Νορντέν στο 30′, ενώ από ένα ακόμη λάθος του Πορτογάλου η Μονπελιέ κέρδισε πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Σαβανιέ για το 2-2 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Στο 50′ ο Εμπαπέ πλάσαρε με καταπληκτικό τρόπο για το 2-3 ενώ 3 λεπτά αργότερα τον μιμήθηκε ο Λι γράφοντας το 2-4. Στο 63′ το ματς “τελείωσε” με τον Εμπαπέ να μπαίνει μόνος του και να “σκοτώνει” τον Μπερτό, φτάνοντας τα 24 γκολ με το δεύτερο χατ τρικ του στο πρωτάθλημα.

Στο 89′ ο Ζαϊρ Εμερί είχε δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο Μέντες ολοκλήρωσε το θρίαμβο για το τελικό 2-6 που φέρνει την ομάδα του στο +12 από τη δεύτερη Μπρεστ, ενώ η Μονπελιέ παρέμεινε 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.