Ligue 1: «Καθάρισε» για τη Μονακό ο Μπεν Σεγκίρ – Νίκες για Χάβρη και Μετς

Το γκολ του Μπεν Σεγκίρ χάρισε τη νίκη στη Μονακό, κόντρα στη Στρασμπούρ για την 25η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήμος. Το βαθμολογικό... τρίποντο πήραν και οι Χάβρη, Μετς, οι οποίες επικράτησαν των Τουλούζ και Κλερμόν αντίστοιχα.

Χάβρη – Τουλούζ: 1-0

Επέστρεψε στις νίκες η Χάβρη, κόντρα στην Τουλούζ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Οπέρι στο 60ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 27 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 29.

Μετς – Κλερμόν: 1-0

Στη «μάχη» της «ουράς» η Μετς βγήκε νικήτρια και σημείωσε το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επικράτησε με 1-0 της Κλερμόν, το τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Μικαουνταντζέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 33ο λεπτό. Η Μετς βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ η Κλερμπόν είναι στον… πάτο ως τελευταία με 17.

Στρασμπούρ – Μονακό 0-1

Νίκη για τη Μονακό στην έδρα της Στρασμπούρ με 0-1 για την 25η «στροφή» του γαλλικού πρωταθλήματος. Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα του Πριγκιπάτου, στο 72ο λεπτό ο Μπεν Σεγκίρ χάρισε το βαθμολογικό «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους.

Η Μονακό εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 45 και «γλυκοκοιτάζει» και πιο….ψηλά. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 14η θέση με 26 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.