Λανς – Μπρεστ 1-0: Νίκη…με σπάνιο σκόρερ! (highlights)

Η Λανς επικράτησε με 1-0 της Μπρεστ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue1.

Η Λανς επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας της Μπρεστ με 1-0! Οι γηπεδούχοι, είχαν ηττηθεί από τη Μονακό όμως ένα γκολ κόντρα στους «Πειρατές» αποδείχτηκε αρκετό για να πάρουν το τρίποντο και παράλληλα να σπάσουν το αήττητο σερί των 13 αγώνων της Μπρεστ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, όμως αμφότερες ομάδες έπαιζαν καλά αμυντικά και δε δέχονταν φάσεις. Στο 32 ο Περέιρα έκανε σέντρα από τ΄αριστερά η μπάλα πέρασε και βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Αγκιλάρ πήρε ριμπάουντ για να κάνει το 1-0. Ο Γάλλος είχε να σκοράρει από το 2020 όταν φορούσε τη φανέλα της Μονακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως αναμένονταν, η Μπρεστ πίεσε και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Ο Μανιετί στο 63 έπιασε δυνατό σουτ με τον Σαμπά να διώχνει. Στο 79 ο Σατριάνο σημάδεψε το δοκάρι και ο ίδιος παίκτης είδε τον Σαμπά να σώζει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Λανς: Σαμπά, Γκραντί, Ντανσό, Χουσάνοφ, Αγκιλάρ, Μεντί(82΄Αμπντού Σαμέντ), Ελ Αιναουί, Φρανκόφσκι, Περέιρα(82΄Τόμασον), Σοτοκά, Ουαχί(72΄Σαίντ)

Μπρεστ: Μπιζότ, Λοκό, Μπρασιέ, Σαρντονέ, Λαλά, Μανιετί(71 Μαρτίν), Λες Μελού, Ντελ Καστίγιο81΄Μπραχίμι), Καμαρά(71 Ντουμπιά), Λε Ντουαρόν(58 Περέιρα), Μουνιέ(58 Σατριάνο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.