Λιόν-Λανς 0-3: Νίκη Ευρώπης για τη Λανς

Εντυπωσιακή κατά διαστήματα στο "Γκρουπάμα Στέιντιον" η Λανς, συνέτριψε 3-0 τη Λιόν που προερχόταν από 4 συνεχόμενες νίκες και πλησιάζει προς τις προπορευόμενες ομάδες με στόχο όχι μόνο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά την έξοδο στο Champions League.

Η Λιόν που έπαιξε χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, τον Λακαζέτ, δεν εκμεταλλεύτηκε τις δύο μεγάλες φάσεις που είχε στο πρώτο ημίχρονο με το δοκάρι του Μανγκαλά και το χαμένο τετ α τετ του Νουαμά, δέχτηκε το γκολ προς τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43ο λεπτό από κοντινή κεφαλιά του Σοτοκά και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Φρανκ Εζ πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν σε χέρι του Κακερέ, ο Μπρισάρ υπέδειξε πέναλτι με τον Ουαχί να ευστοχεί για το 0-2.

Λίγο πριν μπει το παιχνίδι στο τελευταίο 10λεπτο, η Λιόν είχε την ευκαρία να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα με τις δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό από Φοφανά και Μέτλνατ-Νάιλς. το γκολ δεν ήρθε και λίγο αργότερα ο Μέτλαντ- Νάιλς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 87ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Τομασόν, αφύλακτος στη μικρή περιοχή ο Ντάνσο υπέγραψε το θριαμβευτικό 0-3. Πριν από αυτό το ματς η Λιόν ήταν αήττητη στους 16 από τους τελευταίους 17 εντός έδρας αγώνες της με τη Λανς σε όλες τις διοργανώσεις.                                                                                                                                


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.