Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν 1-1: Σωτήριο πέναλτι στις καθυστερήσεις (highlights)

Ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις έδωσε την ευκαιρία στην Παρί να σώσει την ισοπαλία στον αγώνα με την Ρεν. Καταπληκτική εμφάνιση από την Ρεν. Όμορφο γκολ από τον Γκουιρί.

Φτωχό σε φάσεις το πρώτο ημίχρονο με την Παρί να έχει μόνο μια με τον Βιτίνια τον οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Μανταντά (20′).

Η Ρεν, η οποία είναι συνήθως κακός μπελάς για τους Παριζιάνους προηγήθηκε με την πρώτη τελική προσπάθειά της στο παιχνίδι με ένα όμορφο γκολ από τον Γκουιρί (33′) και το ημίχρονο έληξε 0-1.

Η Παρί είχε την κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν έφτιαξε μεγάλη φάση. Η Ρεν είχε την καλύτερη ευκαιρία αλλά ο Μπουριζό στο 69ο λεπτό μόνος του, αστόχησε.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γκονσαλο Ράμος έπεσε πάνω στον Μανταντά, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και η Παρί σώθηκε από τον Πορτογάλο ο οποίος ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

ΠΣΖ: Ντοναρούμα – Χακίμι, Ντανίλο, Μπεράλντο, Ερνάντεζ (71′ Μέντες) – Βιτίνια, Ρουίθ, Λι (46′ Ασένσιο) – Ντεμπελέ (71′ Ζαϊρ-Εμερί), Μπαρκολά (65′ Κόλο Μουανί), Εμπαπέ (65′ Ράμος)

Ρεν: Μανταντά – Γ. Ντουέ, Γου, Μπελοσιάν, Σεϊντού – Μπλας, Σανταμαρία, Ν. Ντουέ (56′ Μπουριζό), Σαλάχ (66′ Τεριέ) – Γκουιρί (81′ Ομαρί) – Καλιμουεντό (66′ Τρουφέρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.