Επιτέλους νίκη για Μονακό

Η Μονακό επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 2-0 της Λανς για τη 16η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Μονακό επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 2-0 της Λανς για τη 16η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα από τις 25 Νοεμβρίου (3-1 τη Μπαστιά), μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, όμως έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου μία ώρα, κατάφερε να πάρει το «τρίποντο».

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 34′, λόγω της αποβολής του Γουάλας με απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 64′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπερμπάτοφ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Η Λανς πέντε λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Βαλντίβια αστόχησε από τα έντεκα βήματα και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερέιρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «κλειδώνοντας» την έκτη φετινή νίκη της Μονακό στο πρωτάθλημα.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Πριγκιπάτου ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ η Λανς βρίσκεται 10 θέσεις πιο κάτω με 9 βαθμούς λιγότερους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.