«Γκέλα» η Μαρσέιγ, μεγάλο «διπλό» η Τουλούζ! (video)

Η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοριάν με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 για την 16η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοριάν με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 για την 16η αγωνιστική του Σαμπιονά.


Η ομάδα του Μπιέλσα ήθελε τη νίκη για να μπορέσει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά δεν τα κατάφερε με τους παίκτες του να χάνουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για το «διπλό».


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Παγιέτ αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ αφού πέντε λεπτά αργότερα ο άρχων της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα με έναν πρώην παίκτη των Μαρσεγιέζων, τον Αγιού να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.


Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ζινιάκ να χάνει τρομερές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο τελικώς να μπορεί να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.


Έτσι, η Μαρσέιγ έφτασε τους 35 βαθμούς αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει την ευκαιρία την Τετάρτη (03/12) να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή εάν πάρει τη νίκη κόντρα στη Λιλ.


Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Τουλούζ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη καθώς πέρασε από την έδρα της Ναντ με 2-1.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Σίλα αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Βερετούτ να σκοράρει στο 64ο λεπτό. Ωστόσο, η ομάδα του Κασανόβα δεν τα παράτησε και κατάφερε να σκοράρει εκ νέου στο 85ο λεπτό με τον Μπραιθγουάιτ.


Έτσι, η Τουλούζ έφτασε τους είκοσι βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας ενώ η Ναντ έμεινε στους 24 πόντους και την έβδομη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.