Στιγμές του 2023: Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα… (video)

Ο πρώτος γύρος της τρέχουσας σεζόν ήταν ο χειρότερος στην ιστορία της Λιόν, αν και ο Δεκέμβριος αποδείχθηκε ανοιξιάτικος τουλάχιστον βάσει αποτελεσμάτων.

Πάλι καλά που η χρονιά έχει και τον Δεκέμβριο. Ειδάλλως η ανασκόπηση της Λιόν θα είχε μόνο μαύρες σελίδες, σίγουρα στο δεύτερο μισό του 2023. Το προηγούμενο πρωτάθλημα είχε αφήσει τους Λιονέ στην 7η θέση και τον Λορόν Μπλον στη καρέκλα του προπονητή. Εκτός Ευρώπης μεν, αλλά ουδείς ανέμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Με τον Αμερικανό Τζον Τέξτορ να έχει μπει για τα καλά στον σύλλογο μετά το τέλος της «χρυσής εποχής» του Ζον Μισέλ Ολάς, η άλλοτε κραταιά Λιόν έφτασε στα τέλη Νοεμβρίου να έχει ήδη προχωρήσει σε διπλή αλλαγή προπονητή! Ο Φάμπιο Γκρόσο είχε πάρει τη θέση του απολυθέντος Λορόν Μπλον και ο Πιερ Σαζ (διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου) αντικατέστησε τον Ιταλό που τα πήγε χειρότερα από τον προκάτοχό του. Για 3 μήνες η Λιόν ήταν θαμώνας της ζώνης του υποβιβασμού. Ευτυχώς για εκείνη, με τον Σαζ στον πάγκο της έκλεισε τον πρώτο γύρο με 3 νίκες και πήρε ανάσα ούσα πλέον στη 17η θέση, χωρίς βεβαίως να νιώθει ασφαλής…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.