Nις – Λανς 2-0: Μπήκε και το καθάρισε ο Μόφι! (highlights)

H Nις επέστρεψε στις νίκες για τη Ligue 1 και εξακολουθεί να κυνηγά την Παρί, με τον αρχισκόρερ της, Τέρεμ Μόφι, να σκοράρει δύο φορές σε ένα τρίλεπτο, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή!

Η ομάδα της Κυανής Ακτής, πέτυχε την έκτη σερί εντός έδρας νίκη της και παραμένει αήττητη στο γήπεδό της, ενώ κράτησε 11η ανέπαφη εστία σε 17 αγωνιστικές της Ligue 1!

Η Λανς, έχασε μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και είναι 7η στη βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος, η Λανς είχε την κατοχή, αλλά η Νις τις ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ντάντε, Μπαρντ, Γκεσάν, Λαμπόρντ και Ροσάριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μία καλή ευκαιρία με τον Σαΐντ.

Το β’ μέρος ξεκίνησε σε υψηλότερους ρυθμούς και στο 57′ η Λανς είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Περέιρα Ντα Κόστα εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Μπούλκα, χτύπησε στο σώμα του και έφυγε μακριά από την εστία.

Στο 59′, η Νις απάντησε, με τον Γκεσάν να σουτάρει από κοντά, τον Σαμπά να αποκρούει και την μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει το δοκάρι.

Τελικά, το ματς το «καθάρισε» ο Μόφι, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 73ο λεπτό. Στο 76′, Γκεσάν πήρε πέναλτι για ανατροπή του από τον Αμπντούλ Σαμέντ και ο αρχισκόρερ των γηπεδούχων, δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπογκά από αριστερά, απέφυγε πανέμορφα τον Μεντίνα, έσκαψε για τον Μόφι, που έκανε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά.

Η Νις, θα μπορούσε να κάνει και το 3-0 στις καθυστερήσεις, όμως το σουτ του Γκεσάν από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ.

Νις (Φαριόλι): Μπούλκα – Λοτομπά, Μεντί (85′ Κλοντ – Μορίς), Ντάντε, Μπαρντ – Σανσόν, Μπουνταουί (89′ Περό), Ροσάριο – Λαμπόρντ (73′ Μόφι), Γκεσάν, Μπογκά (88′ Λουσέ).
Λανς (Εζ): Σαμπά – Χουσανόφ, Μεντίνα, Αϊνταρά – Αγκιλάρ, Ελ Αϊνάουι (82′ Κορτές), Αμπντούλ Σαμέντ, Φρανκόφσκι (74′ Φουλζινί) – Σοτοκά (82′ Γκιλαβογκί), Περέιρα Ντα Κόστα (74′ Ντιούφ) – Σαΐντ (74′ Ουαΐ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.