Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: «Μπλαζέ» Παρί το πλήρωσε στο τέλος (highlights)

Ο Ντέιβιντ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης πλήγωσε την Παρί Σεν Ζερμέν και χάρισε τον βαθμό στη Λιλ, στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Λίλ και Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν αντιμέτωπες στο τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1. 

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε παρά την αρκετά μέτρια εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο του «Πιερ Μορουά» βρέθηκαν αγκαλιά με το τρίποντο και την απόδραση από μια καυτή έδρα. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Ντέιβιντ ο οποίος σκόραρε στην τελευταία στιγμή του αγώνα και χάρισε τον έναν βαθμό στην ομάδα του που παρέμεινε τέταρτη, ισόβαθμη με την Μπρεστ στους 28 πόντους.

Από την άλλη, η Παρί δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το στραβοπάτημα της Νις με την Χάβρη (1-3) και αύξησε μόλις έναν βαθμό τη διαφορά της στην κορυφή.

Το ματς

Πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε την κατοχή με το μέρος της, όμως δυσκολευόταν αρκετά να βρει λύσεις κόντρα σε μια πολυπρόσωπη άμυνα. Από την άλλη η Λιλ, τελείωσε τα πρώτα 45 λεπτά χωρίς τελική στο στόχο και με λιγοστές επιθέσεις προς την εστία του Αρνάου

Όλα θα κριθούν στο δεύτερο μέρος όπου οι δύο ομάδες θα χρειαστεί να πάρουν περισσότερα ρίσκα εάν θέλουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το «Πιέρ Μορουά»

Δεύτερο ημίχρονο  

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο επιθετικοί στην αρχή του δεύτερου μέρους, προσπάθησαν να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες και έφτασαν αρκετές φορές με αξιώσεις κοντά στην περιοχή της Παρί. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα τα έκανε όλα καλά εκτός από την τελική προσπάθεια και έτσι το 0-0 παρέμενε.  

Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κέρδισε πέναλτι, έπειτα από παράβαση του Ντιακιτέ στον Λουκάς Ερναντέζ και κόντρα στη ροή του αγώνα πήρε το προβάδισμα με τον Κιλιάν Εμπαπέ να εκτελεί υποδειγματικά τον Σεβαλιέ

Το γκολ του Γάλλου σταρ δεν άλλαξε πολλά στην εικόνα του παιχνιδιού. Η Λιλ διατήρησε το επιθετικό της στυλ των τελευταίων λεπτών και η Παρί παρέμεινε πίσω θέλοντας να διατηρήσει το υπέρ της 1-0.  

Οι γηπεδούχοι μετά από πολλές προσπάθειες βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Ντέιβιντ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πλήγωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν που ήταν αγκαλιά με το τρίποντο.

Ενδεκάδες: 

Λιλ: Σεβαλιέ, Ντιακιτέ (71’ Σάντος),Γιόρο, Ριμπέιρο, Ισμάιλι, Μπενταλέμπ, Αντρέ, Γκούντμουντσον (71’ Καμπελά), Γκόμες, Ζεγκρόβα, Γιάζιτσι (80’ Ντέιβιντ). 

Παρί Σεν Ζερμέν: Τένας, Περέιρα (75’ Σκρίνιαρ), Μαρκίνιος, Ερναντέζ, Ζαίρ-Εμερί, Ουγκάρτε (67’ Χακίμι), Βιτίνια, Λι, Μπαρκολά (67’ Κολό Μουανί), Ντεμπελέ (80’ Ασένσιο), Εμπαπέ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.