Λιλ-Μετς 2-0: Ο Σεβαλιέ έπιανε, οι μπροστινοί έβαζαν (highlights)

Με τον Σεβαλιέ να πιάνει 2 πέναλτι, όσα είχε πιάσει συνολικά μέχρι τώρα στην καριέρα του, η Λιλ νίκησε 2-0 την Μετς και παρέμεινε στο κυνήγι των πρωτοπόρων στην 4η θέση της Ligue 1.

Η Λιλ είχε από το ξεκίνημα την μπάλα χάνοντας ευκαιρίες με Ζεγκρόβα και Καμπελά, αλλά το λάθος του Γιορό έφερε την Μετς φάτσα με το 0-1. Το πέναλτι του Ελισόρ όμως βρήκε σε ετοιμότητα τοβ Σεβαλιέ ο οποίος απέκρουσε στο 28′.

Το ματς “πήρε φωτιά” με τον Ντέιβιντ στο 33′ και τον Γιαζιτσί στο 37′ να αστοχούν προ κενής εστίας. Οι 2 τους πάντως πήραν εκδίκηση στις καθυστερήσεις καθώς σκόραραν από μία φορά. Ο Τούρκος παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Γκόμεζ στο 45+2 και ο Καναδός με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 45+6.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ακόμη ένα χαμένο πέναλτι για την Μετς. Ο Ελισόρ το κέρδισε από τον Σεβαλιέ αυτή τη φορά, αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ έπεσε και πάλι στην ίδια γωνία και απομάκρυνε την εκτέλεση του Καμαρά.

Το ματς “έσβησε” στη συνέχεια με την Λιλ να διαχειρίζεται το προβάδισμά της και τις 2 ομάδες να είναι φλύαρες στις αντίπαλες περιοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.