Λανς-Λιόν 3-2: Η κατηφορά της Λιόν δεν έχει τελειωμό… (highlights)

Ούτε ο υπηρεσιακός προπονητής Πιερ Σαζ άλλαξε τη μοίρα των Λιονέ που προηγήθηκαν στην έδρας της Λανς αλλά υπέστησαν ήττα με 3-2 και παραμένουν στον "βυθό" της Ligue 1.

Οι Λιονέ εμφανίστηκαν στον γαλλικό Βορρά με τον τέταρτο προπονητή τους στη σεζόν, μετά την απόλυση του Φάμπιο Γκρόσο ανέλαβε ο διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου, Πιερ Σαζ και η εικόνα τους ήταν ενθαρρυντική, αφού στο 2ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Μορέιρα και το γκολ ήρθε στο 15′ από τον Ο’ Μπράιαν (είχε σκοράρει στην μοναδική νίκη της Λιόν στο πρωτάθλημα με τη Ρεν) ύστερα από κόρνερ του Νουάμα.

Όμως η ομάδα της Λιόν έχει δεχθεί πολλά γκολ από ατομικά λάθη κάτι που συνέβη και στο “Μπολάρτ Ντελελίς”, με τον Ο’ Μπράιαν να δωρίζει την ισοφάριση στο Σαΐντ στο 27′ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο 52′ ο Άλβερο έκανε πέναλτι στον Ντα Κόστα με τον Φρανκόφσκι να το μετατρέπει σε γκολ, αλλά στο 72′ ο Ο’ Μπράιαν σε νέο καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Νουαμά έφερε εκ νέου την ισορροπία στον αγώνα.

Τελικώς οι Λιονέ δεν απέφυγαν την 8η ήττα τους σε 13 ματς (την προσεχή Τετάρτη δίνουν τον εξ αναβολής αγώνα με τη Μαρσέιγ) αφού στο 74′ ο Φρανκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 3-2, με τους Λονσουά να μένουν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σοτοκά στο 90′.

Είναι το τρίτο διαδοχικό τρίποντο της Λανς, που πηγαίνει στους 22 βαθμούς, ενώ η Λιον παραμένει ουραγός με μόλις 7 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.