Μονπελιέ – Κλερμόν 1-1: Η νίκη του Οκτώβρη έγινε ισοπαλία τον Νοέμβρη (highlights)

Η νίκη του Οκτώβρη έγινε ισοπαλία τον Νοεμβρη. Η Μονπελιέ με πέναλτι του Σαβανιέ στο 87' έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Κλερμόν με το τελικό 1-1.

Τον Οκτώβρη η Μονπελιέ κέρδιζε 4-2 την Κλερμόν αλλά ένας οπαδός πέταξε μια κροτίδα στις καθυστερήσεις του αγώνα και το ματς διεκοπή με έναν βαθμό να αφαιρείται από την Μονπελιέ στην βαθμολογία.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ξανά στο γήπεδο για να παίξουν από την αρχή το ματς, τέλη Νοεμβρη.

Ο Μαξιμ Γκοναλόν της Κλερμόν αποφάσισε να σουτάρει από τα 30 μέτρα και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην σεζόν (7′) με την ομάδα του να παίρνει γρήγορα προβάδισμα στην πρώτη καλή στιγμή στο Λα Μοζόν.

Η Μονπελιέ υπέστη σοκ και μέχρι να συνέλθει ηρθε το ημίχρονο. Πολλά μακρινά σουτ με καλύτερα δύο του Σαβανιέ που έπιασε ο Ντιό (12′, 39′) και η καλύτερη στιγμή στις καθυστερήσεις με τον Ταμάρι να μην μπορει να νικήσει από κοντά τον τερματοφύλακα της Κλερμόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μονπελιέ πίεσε αλλά κλασική ευκαιρία δεν βρήκε. Ο Ντιό είχε απάντηση σε όλα όταν νικήθηκε πάνω στην γραμμή ο Κεϊτά έσωσε στο σουτ του Νορντέν (78′).

Τελικώς στο 84ο λεπτό ο Οζιέ βρήκε την μπάλα με το χέρι και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που έγινε γκολ από τον Σαβανιέ (87′) στο ματς νούμερο 150 της καριέρας του στην Ligue 1.

Δίκαιη ανταμοιβή για την προσπάθεια και των δύο ομάδων.

Μονπελιέ: Λεκόντ – Σακό, Κουγιατέ, Εστέβ (18′ Φαγιάντ), Σάντε-Λους (70′ Τσατό) – Ομεράγκιτς, Φερί (45+ Ντελάγε) – Ταμάρι, Σαβανιέ, Καζρί (70′ Νορντέν) – Άνταμς

Κλερμόν: Ντιό – Πελμάρ, Οζιέ, Κοφριέ – Κονατέ (69′ Ζεφάν), Κεϊτά (87′ Μπαλάλ), Γκοναλόν (64′ Μανιάν), Μπόρζες (87′ Αρμουγκόμ) – Τσαμ, Αλεβινά (69′ Ρασάνι), Νίκολσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.