Kλερμόν – Λανς 0-3: Πιο εύκολα απ΄ότι θα περίμενε (highlights)

Σε ματς που είχε...τα πάντα, αποβολές, γκολ, αναγκαστική αλλαγή λογω τραυματισμού, η Λανς επικράτησε εύκολα 3-0 της Κλερμόν για την 13η αγωνιστική.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η Λανς είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην μαχητική Κλερμόν επικρατώντας με 3-0, σε ματς ωστόσο που είχε δύο αποβολές, αρκετές ευκαιρίες αλλά και τραυματισμό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Γουαΐ, μετά από ασίστ του Αγκιλάρ και έδιωξαν γρήγορα το άγχος από τα πόδια τους.

O Κεΐ για λογαριασμό της Κλερμόν, έχασε αρκετές και μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Όλα έδειχναν πως το πρώτο ημίχρονο θα τελειώνε με…ηρεμία! Ο Γουαΐ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε φάουλ στο κέντρο χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πάιξει σκληρά και ένα λεπτό αργότερα έκανε και δεύτερο επάνω στον Σεϊντού, που είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μιγιό! Η αντίδραση του Σεϊντού, να σπρώξει τον αντίπαλό του, έκανε τον διαιτητή να του δείξει απ΄ευθείας την κόκκινη κάρτα!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κλερμόν έδειξε πως θέλει να ψάξει για την ισοφάριση, όμως ουσιαστικά όλα τελείωσαν στο 51΄. Ο τερματοφύλακας Ντιό έκανε λάθος και έδωσε την μπάλα στον Τόμασον ο οποίος σε κενή εστία πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του για το 2-0.

Ο Κεΐ στο 63 έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 2-1 και το τελικό 3-0 ήρθε στο 82 από τον Σαϊντ, που είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Γκιλαβογκί που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή αλλά τραυματίστηκε.

Κλερμόν: Ντιό, Πελμάρ, Σειντού(45+3), Κοφριέ, Κονατέ(86΄Ζεφάν), Μενιάν(66΄Γκαναλόν), Κειτά(66΄Μπουτομπά), Νέτο, Τσουμ, Ρασάνι(46΄Οζιέ), Κεΐ (66΄Νίκολσον)

Λανς: Σαμπά, Μεντίνα, Χουσάνοφ, Γκραντί, Φρανκόφσκι, Αμπντούλ Σαμέντ(66΄Μεντί), Ελ Αϊναουί(85΄Ντιούφ), Αγκιλάρ, Φουλζινί(56΄Γκιλαβογκί(76΄Σαίντ), Τόμασον(66΄Σοτοκά), Γουαΐ(45+3)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.