Λιόν: Ο Γκρόσο δε θέλει να γυρίσει στο «Βελοντρόμ»

Ο Φάμπιο Γκρόσο εξέφρασε την επιθυμία να μην επιστρέψει στο «Βελοντρόμ», για την αναμέτρηση της Λιόν με τη Μαρσέιγ.

Η γαλλική λίγκα όρισε να διεξαχθεί ο αγώνα στις 6 Δεκεμβρίου στην έδρα των Μασσαλών, παρά τις έντονες αντιδράσεις των «λιονέ». Μάλιστα, η διοίκηση αναμένεται να καταθέσει έφεση και ζητάει να διεξαχθεί το ματς σε ουδέτερη έδρα και χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Ο αγώνας δεν είχε ξεκινήσει, μετά την επίθεση που είχε δεχτεί το πούλμαν της Λιόν και τον τραυματισμό του Γκρόσο.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δε θα έπρεπε να επιστρέψουμε εκεί. Αλλά είδα ότι αυτό δε συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να πάρουν άλλη απόφαση γιατί συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να περάσει ως κάτι φυσιολογικό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να παρθεί μια ισχυρή απόφαση, διαφορετικά θα συμβούν ξανά απαράδεκτα πράγματα και αυτή τη φορά θα είναι πιο σοβαρά, και ίσως το άτομο που του συμβούν να μην μπορέσει να μιλήσει, γιατί μπορεί να μη χτυπήθηκε στο μάτι, αλλά κάπου αλλού πιο σοβαρά. Δεν έχω τίποτα εναντίον της Μαρσέιγ, ενάντια στους πραγματικούς φιλάθλους της ή ενάντια στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελόντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.