Λιόν: Θέλει ουδέτερη έδρα και χωρίς κόσμο

Η διοίκηση της Λιόν επιμένει πως η αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, θα πρέπει να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Οι «λιονέ» θα καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της γαλλικής λίγκας, η οποία όρισε τη διεξαγωγή του αγώνα στο «Βελοντρόμ» στις 6 Δεκεμβρίου. Ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Βενσάν Πονσό επιβεβαίωσε πως θα ασκηθεί έφεση και παράλληλα άφησε αιχμές κατά της λίγκας, για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Αρχικά, ο Πονσό δήλωσε: «Θέλουμε να μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς να φοβόμαστε ή να ρισκάρουμε τίποτα. Δε θέλουμε μια αθλητική κύρωση γιατί οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Θέλουμε να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε εκεί. Το οφείλουμε στους παίκτες και τη διοίκηση. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, έχουμε έναν προπονητή που παραλίγο να χάσει ένα μάτι. Το παλιό άρθρο 129 των γενικών κανονισμών υποδεικνύει ότι όλοι οι σύλλογοι είναι υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά των οπαδών τους. Ποιος θα πει ότι αυτό δε θα ξαναγίνει; Θα επιστρέψουμε εκεί σαν να μη συνέβη τίποτα; Φοβήθηκα πραγματικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.