Κλερμόν-Νις 0-1: Πτήση κορυφής για τα “αετόπουλα” (highlights)

Η ομάδα της Κυανής Ακτής κράτησε το μηδέν για έβδομη φορά την τρέχουσα σεζόν και χάρη στο γκολ του Μπουνταουί πάτησε και πάλι κορυφή στην αναμέτρηση με την οποία εκκίνησε η 10η αγωνιστική της Ligue 1.

Από το πρώτο ημίχρονο της Νις στην έδρα της προτελευταίας στη βαθμολογία Κλερμόν έλειψε μόνο το γκολ, αφού οι παίκτες του Φαριόλι είχαν την κατοχή και τις σωστές ιδέες για να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Ντιαό, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να τον νικήσουν.

Στο 10′ ο Λαμπόρντ είχε δοκάρι και στο 36′ ο Γάλλος επιθετικός αστόχησε από τα 11 μέτρα, αφού δεν βρήκε στόχο στο πέναλτι που εκτέλεσε με το πρώτο μέρος να μην έχει γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νισουά δεν είχαν την ένταση πίεσης του πρώτου, είχαν όμως την ουσία και το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 74′ με την αριστερή πλευρά να λειτουργεί άψογα, ο Μπογκά είδε την κίνηση του Περό με τον Μπουνταουί να βρίσκει δίχτυα από την “καρδιά” της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Χάρη στο 6ο τρίποντό της η Νις διατήρησε το αήττητό της για 13η σερί αγωνιστική και πάτησε κορυφή έχοντας 22 βαθμούς (η δεύτερη Μονακό έχει 20) ενώ η Κλερμόν παρέμεινε 19η με 5 βαθμούς.

Κλερμόν: Ντιαό, Σεϊντού, Πελμάρ, Κοφριέ, Κονατέ (88′ Ζεφάν), Γκαστιέν (82′ Μπουτομπά), Γκοναλόν (αρχ.) (76′ Κεϊτά), Μανιέν, Αλεβινά, Τσαμ (75′ Ρασάνι), Νίκολσον (88′ Κιέι)

Προπονητής: Πασκάλ Μπαστιέν

Νις: Μπούλκα, Ροσάριο, Τοντιμπό, Ντάντε (αρχ.), Μπαρ (46′ Περό), Σονσόν (71′ Τουράμ), Ενταγισιμίγε, Μπουνταουί, Λαμπόρντ (58′ Μόφι), Γκεσόν (71′ Μπαλντέ), Μπογκά (88′ Λουσέ)

Προπονητής: Φραντσέσκο Φαριόλι 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.