Βαλμπουενά: «Η Μαρσέιγ υποτίμησε τον Παναθηναϊκό»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τόνισε πως η Μαρσέιγ υποτίμησε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, στις δυο αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός σχολίασε στο «Foot 11» τον αποκλεισμό των Μασσαλών από τους «πράσινους» και δήλωσε πως δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ίδιο. Παράλληλα, θυμήθηκε και τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη γαλλική ομάδα.

Αρχικά, ο Βαλμπουενά δήλωσε: «Αν εξεπλάγην από τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό; Κατά το ήμισυ. Στη Γαλλία τείνουμε να υποτιμούμε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά βάσει των αγώνων, πίστευα ότι η Μαρσέιγ παρά τις συνθήκες, θα μπορούσε να προκριθεί. Μετά, θεωρώ ότι το επίπεδο της Super League έχει εξελιχθεί. Μπορεί να μην είναι το πιο αναγνωρισμένο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν κάποιες πολύ καλές ομάδες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αν δούμε τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια, ο Ολυμπιακός πάντα έπαιζε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νικήσαμε της Μαρσέιγ στην έδρα μας στο Champions League. Νομίζω ότι οι γαλλικές ομάδες υποτιμούν τέτοιες ομάδες, αλλά όταν παίζουν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, συχνά πέφτουν θύματα εκπλήξεων. Η θερμή υποστήριξη των οπαδών είναι επίσης ένας παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη».

Το σχετικό tweet:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.