Λανς : Η Αλ Νασρ θέλει Φοφανά

Η Λανς επιβεβαίωσε ότι συζητά με την Αλ Νασρ και τον Φοφανά για την μετακίνηση του αρχηγού της ομάδας στην Σαουδική Αραβία.

H Λανς συζητά με την Αλ Νασρ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για την μεταγραφή του αρχηγού της Σέκο Φοφανά στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας. Αυτό επιβεβαιώνεται από την ομάδα.

“Ο σύλλογος επιβεβαιώνει την συζήτηση της Αλ Νασρ με τον Σέκο Φοφανά και τους εκπροσώπους του και τις συζητήσεις του Σέκο Φοφανά με τους εκπροσώπους του και την Λανς. Οι συζητήσεις πραγματοποιούνται με τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια, αμοιβαίο σεβασμό και προς το συμφέρον όλων των ενδιαφερομένων” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λανς.

Ο Σέκο Φοφανά φαίνεται πως δεν έχει μεγάλο πρόβλημα να αφήσει την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League με την Λανς για τα πετροδόλλαρα της Αλ Νασρ. Στα 28 του αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την Ουντινέζε και φυσικά ήταν πολύτιμο μέλος στην επιστροφή της ομάδας στο Champions League μετά από πάρα πολλά χρόνια. Σε τρεις σεζόν με την Λανς μετράει 112 παιχνίδια με 21 γκολ και 12 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.