Kάρντιφ: Μηνύει τη Ναντ και ζητά αποζημίωση για τον Σάλα

Η Κάρντιφ ετοιμάζεται να λάβει περαιτέρω νομικά μέτρα κατά της Ναντ, αναφορικά με την αξίωσή της για αποζημίωση για τη μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα.

Η Κάρντιφ ετοιμάζεται να λάβει περαιτέρω νομικά μέτρα κατά της Ναντ, αφού το ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε ότι το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) δεν είχε δικαιοδοσία να ασχοληθεί με την αξίωσή της για αποζημίωση για τη μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα, ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Ουαλίας.

Το αεροπλάνο με τον Σάλα συνετρίβη στη Μάγχη, σκοτώνοντας τον ίδιο καθώς και τον πιλότο, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ταξίδεψε στο Κάρντιφ για την μεταγραφή ύψους 17 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα της Ligue 1 τον Ιανουάριο του 2019.

Η FIFA είπε στην Κάρντιφ να πληρώσει την πρώτη δόση του ποσού μεταγραφής που είχε συμφωνηθεί πριν από το θάνατο του Σάλα, το οποίο ανερχόταν σε έξι εκατομμύρια ευρώ και τέθηκε σε εμπάργκο μεταγραφών τον Δεκέμβριο, αφού δεν κατέβαλε το ποσό.

Μετά την αποτυχία της προσφυγής της Κάρντιφ στο CAS, πλήρωσε το ποσό μετά το οποίο η FIFA ήρε το εμπάργκο, αλλά ο ουαλικός σύλλογος πήγε στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

«Το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο αποφάσισε ότι το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία να ασχοληθεί με την αξίωση της Κάρντιφ Σίτι για αποζημίωση κατά της Ναντ», ανέφερε η ουαλική ομάδα σε ανακοίνωσή της, έχοντας ήδη προετοιμάσει ξεχωριστή νομική αγωγή εναντίον της Ναντ.

Η Κάρντιφ υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν 2018-19 αφού τερμάτισε 18η και έκτοτε δεν έχει κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.