Λιόν-Μονπελιέ 5-4: H μονομαχία Λακαζέτ-Γουαχί, είχε νικητή τον αρχηγό της Λιόν (hls)

Σε ένα ματς που θα χρειαστεί πολύς χρόνος να ξεχάσουμε, η Λιόν έκανε μία τεράστια ανατροπή και από 4-1 που έχανε στο 55ο λεπτό, κατάφερε να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Από 4 γκολ πέτυχαν Λακαζέτ-Γουαχί, νικήτρια όμως βγήκε από το γήπεδο η ομάδα του Λοράν Μπλαν.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, είχε όμως τρία γκολ και απίθανη εξέλιξη. Στην πρώτη της τελική προσπάθεια η Λιόν ευτύχησε να προηγηθει στο σκορ με τον αρχηγό της, τον Λακαζέτ, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε 14 γκολ εναντίον της Μονπελιέ στη Ligue 1 (9 γκολ, 5 ασίστ). Ομως πολύ γρήγορα με δύο φάσεις σχεδόν ίδιες, η Μονπελιές βρέθηκε να προηγείται μέσα σε ένα λεπτό. Στο 40ο λεπτό ο Σοτάρ έκλεψε τη μπάλα από τον απρόσεχτο Λεπενάν και ο Ελί Γουαχί ισοφάρισε. Λίγο αργότερα πάλι ο Λεπενάν δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα, την πήρε ο Γουαχί και με δύσκολο σουτ, νίκησε τον Λόπες για το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό, με τον Γουαχί να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, στο 53΄και στο 55΄ και εκεί φάνηκε ότι το ματς είχε οριστικά τελειώσει με το 4-1 για την ομάδα του Ντερ Ζακαριάν. Κι όμως η Λιόν κατάφερε να πετύχει 4 γκολ, τρία με τον Λακαζέτ (59΄, 82΄, 90+9΄) και ένα με τον Λόβρεν και να υπογράψει μία απίστευτη ανατροπή στο Στάδιο “Γκρουπάμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.