Ρενς – Λιλ 1-0: Προβληματική εκτός έδρας

Η Λιλ παρουσίασε πέταξε κι' άλλους βαθμούς μακριά από τη Βρετάνη με τη Ρενς να κερδίζει μετά από τρεις διαδοχικές ήττες.

Η Ρενς στην πρώτη τριπλή τη ευκαιρία βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ απέναντι στη Λιλ που είχε το κίνητρο κυνηγώντας θέση στην Ευρώπη. Στο 21ο λεπτό μετά το σουτ του Ματουσίβα ο Σεβαλιέ απομάκρυνε, ο Μπάλογκαν σημάδεψε το δοκάρι όμως ήρθε ο Μουνέτσι με κεφαλιά ψαράκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-0) με το 7ο φετινό γκολ του μέσου από την Ζιμπάμπουε. Η Λιλ χωρίς ευκαιρίες στο πρώτο μέρος παραλίγο να δεχτεί κι’ άλλο γκολ όμως ο 39χρονος Φόντε πρόλαβε τον Μπάλογκαν στο τελευταίο λεπτό κρατώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρενς θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Η Λιλ είχε μία αλλά τεράστια με τον Ρεμί Καμπελά να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ουσιαστικά σε κενή εστία! Η Λιλ πέταξε κι’ άλλους βαθμούς μακριά από την έδρα της (Ανζέ 1-0, Οσέρ 1-1) και παρέμεινε κάτω από τη Μονακό που αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι την Ανζέ (7/5,14.00 Novasports). H Ρενς μετά από τρεις σερί ήττες που μάλιστα δεν είχε σκοράρει επέστρεψε στις επιτυχίες φτάνοντας τους 50 βαθμούς και την 9η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.