Μπρεστ-Ναντ 2-0: Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος… (hls)

Μετά τη συντριβή της στον τελικό Κυπέλλου από την Τουλούζ, η Ναντ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις της και έφυγε ηττημένη από την έδρα της Μπρεστ, στο τοπικό ντέρμπι με σκορ 2-0, παραμένοντας για δέκατο σερί ματς χωρίς νίκη.

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι ξέφυγαν από τη διακεκαυμένη ζώνη, σε αντίθεση με τους περυσινούς κυπελλούχους Γαλλίας που παρέμειναν σε αυτή.

Στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Μπρεστ. Βέβαια βοήθησε σε αυτό και ο…Λαφόντ, ο αρχηγός της Ναντ με το ολέθριο σφάλμα που έκανε στη φάση του πρώτου γκολ στο 18ο λεπτό, με τον Λε Ντουαρόν να δέχεται με ευχαρίστηση το δώρο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 35ο λεπτό, μετά από την πολύ ωραία σέντρα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, του Κέβιν Λαλά, με ωραία κεφαλιά ο Περέιρα-Λάζε έγραψε το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο “Φρανσίς Λε Μπλε”.

Στην επανάληψη η Μπρεστ οπισθοχώρησε, η είσοδος του Λουντοβίκ Μπλας έδωσε πνοή στα “καναρίνια”, αλλά ο Μάρκο Μπίζοτ με καλές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του και η Μπρεστ πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της, ενώ παρέμεινε για έκτο σερί ματς αήττητη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.