Ελί Γουαχί: Πάρτε σειρά…

Είναι ένας νεαρός Γάλλος που σκοράρει γκολ για διασκέδαση, ένα πρόωρο ταλέντο που αναζητούν οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης...Όχι δεν είναι ο Εμπαπέ, είναι η χαρά της Μονπελιέ, ο Ελί Γουαχί.

Όλη η Ευρώπη έχει ξεκινήσει το μεταγραφικό σαφάρι. Όλοι οι σκάουτερ βρίσκονται στην αγορά για έναν νέο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Τα περισσότερα κλαμπ θα μπορούσαν να στραφούν στον νεαρό επιθετικό της Μονπελιέ, Ελί Γουαχί, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στη Γαλλία από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα 17 του χρόνια το 2020. Σύμφωνα τελευταία δημοσιεύματα, η Μίλαν, που κάνει χρυσές δουλείες με το γαλλικό πρωτάθλημα, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με το περιβάλλον του παίκτη προκειμένου να μελετήσει μια μελλοντική συνεργασία.

Γρήγορος, αλλά και δυνατός, για την ηλικία του διαβάζει σωστά το παιχνίδι και μπορεί να φέρει του συμπαίκτες σε αυτό. Η οξυδέρκεια του να δίνει ακριβείς, έγκαιρες πάσες ξεχωρίζει και οι εξαιρετικές του ικανότητες με την μπάλα εμφανίζονται συχνά στα γαλλικά γήπεδα.

Είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Μονπελιέ που σε ηλικία 20 ετών και 76 ημερών σημειώνει 25 γκολ στα τελευταία 50 χρόνια!

Ο Γουαχί έχει συμβόλαιο με τη Μονπελιέ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και εκτιμάται ότι κοστίζει 25-30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχει επίσης έντονο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους στη Ligue 1 και την Bundesliga. Σε ηλικία 20 ετών, έχει πετύχει 26 γκολ σε 79 συμμετοχές στη Ligue 1 και βρίσκεται σε ιδιαίτερα εντυπωσιακή φόρμα κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, σημειώνοντας 13 γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε μια ομάδα που βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης. Στην ιστορία της Ligue 1, μονάχα ο πρώτος σκόρερ του φετινού Σαπιονά, Κιλιάν Εμπαπέ, έχει σκοράρει περισσότερα γκολ στην ίδια ηλικία!

Έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων μαζί με τον Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Αλέξις Σάντσες της Μαρσέιγ. Οι δύο τελευταίοι μήνες της σεζόν κύλησαν εξαιρετικά, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε οκτώ παιχνίδια. Με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να φτάνει στο τέλος της καριέρας του και τον Ντιβόκ Οριγκί να αποτυγχάνει να εντυπωσιάσει από την άφιξή του στο Σαν Σίρο το περασμένο καλοκαίρι.

Η Μίλαν χρειάζεται έναν επιθετικό για να υποστηρίξει τον 36χρονο Ολιβιέ Ζιρού, που είχε συστηθεί στην ευρωπαϊκή σκηνή σηκώνοντας το 1ο πρωτάθλημα της ιστορίας του κλαμπ στο νότο της Γαλλίας με την φανέλα της Μονπελιέ, σε μια ονειρική χρονιά που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 21 γκολ, όσα και ο Βραζιλιάνος Νενέ της Παρί, αλλά και 9 ασίστ.. Στο Stade de la Mosson θα αργήσουν να ξαναδούν πρωτάθλημα αλλά χρήματα στα ταμεία του μπορούν να βάλουν σε περίπτωση που φερθούν έξυπνα και μοσχοπουλήσουν τον νεαρό στράικερ.

Μια σειρά από κορυφαίες ομάδες ενδιαφέρονται για τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος, αυτό το καλοκαίρι, αναμφίβολα θα έχει μια μεγάλη απόφαση να πάρει. Η Μονπελιέ αποκλείεται να σταθεί εμπόδια στα όνειρα του ποδοσφαιριστή προσπαθώντας να βάλει όσα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.