Με σωτήρα τον Μανταντά! (video)

Η Μαρσέιγ συνάντησε προβλήματα απέναντι στη Λανς στο «Βελοντρόμ», νικώντας με 2-1 χάριν στον τερματοφύλακά της Μανταντά που την έσωσε από την ισοφάριση στο 96΄.

Η Μαρσέιγ συνάντησε προβλήματα απέναντι στη Λανς στο «Βελοντρόμ», νικώντας με 2-1 χάριν στον τερματοφύλακά της Μανταντά που την έσωσε από την ισοφάριση στο 96΄.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 12η αγωνιστική του Σαμπιονά η Ολιμπίκ είχε θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στη Λανς, η οποία τελικά έμεινε 17η με 11 πόντους. Το «τρίποντο» ήρθε για τους Μαρσεγιέζους του Μαρσέλο Μπιέλσα, με το οποίο οι «γαλάζιοι» ανέβηκαν στους 28 πόντους έναντι 24 της Παρί Σεν Ζερμέν που ακολουθεί.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ενκουλού στο 10΄, με τον Γκιγιόμ να ισοφαρίζει στο 31΄ που δυσκόλεψε τους πρωτοπόρους. Ο Τοβέν στο 60΄, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ζινιάκ, «εκτέλεσε» τον Μπελόν με δυνατό κοντινό πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Από την αποβολή του Ρομάο, όμως, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76΄ η Λανς πίεσε κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 96΄ με τον Τουζγκάρ που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Μπουριγκό στο 70΄. Ο παίκτης της Λανς βρέθηκε απέναντι στον Μανταντά, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε με τα πόδια και κράτησε τη νίκη για την ΟΜ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.