Γκαλτιέ: «Ήδη σχεδιάζω την επόμενη σεζόν στην Παρί»

Μπορεί το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν να είναι εξαιρετικά αβέβαιο, ωστόσο ο Γάλλος προπονητής δήλωσε πως καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Αγωνιστικά η ομάδα του θα αποχαιρετήσει τη σεζόν μόνο με την (διαφαινόμενη) κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσωπικά είναι στο επίκεντρο για λανθασμένους λόγους καθώς διενεργείται έρευνα από τις Αρχές για ρατσιστική συμπεριφορά κατά την προηγούμενη σεζόν όταν εργαζόταν στη Νις.

Δεν το λες και καλό διάστημα για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το καλοκαίρι του 2024. Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης για την αναμέτρηση των πρωταθλητών Γαλλίας στο «Ρεϊμόν Κοπά» κόντρα στην ουραγό Ονζέ (Παρασκευή 21/4 22:00, Novasports Prime) ερωτηθείς για το μέλλον του, ο 56χρονος δεν έδειξε να ανησυχεί για τη θέση του.

«Δουλεύουμε με τον Λούις Κάμπος για την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να επιφέρουμε αλλαγές στην ομάδα για να τη βελτιώσουμε. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία στον τρόπο παιχνιδιού και περισσότερο ισορροπία. Στοχεύω να είμαι προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν» είπε μεταξύ άλλων ο Γκαλτιέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.