Ρεν-Λανς 0-1: “Βλέπει” πιο καθαρά το Champions League (hls)

Πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει ισόβαθμη στη δεύτερη θέση με τη Μαρσέιγ, πέτυχε η Λανς, με την ομάδα του Φρανκ Εζ να επικρατεί 1-0 στη Βρετάνη, αφήνοντας πίσω στη βαθμολογία τους γηπεδούχους.

Σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του γαλλικού πρωταθλήματος το “Ροαζόν Παρκ”, η Λανς έκανε ένα ιδανικό πρώτο ημίχρονο, έπαιξε επιθετικά, έχοντας παράλληλα εξαιρετική αμυντική λειτουργία περιορίζοντας την ομάδα του Ζενεσιό σε μόλις δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Μπουριζό στο 32ο λεπτό, ένα λεπτό μετά το 0-1 που πέτυχε ο εκπληκτικός Ομπεντά με ωραία κεφαλιά, το 6ο του Βέλγου επιθετικού στα τελευταία τρία ματς.

Ο 23χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης της Λανς που φτάνει τα 15 γκολ σε μία σεζόν της Ligue 1, μετά τον Μπολί το 1993/94 (20) και ο πρώτος που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό τερμάτων στην παρθενική του σεζόν στην ομάδα, μετά τον Θόρνταρσον την περίοδο 1981/82.

Στην επανάληψη η Λανς είχε περισσότερη κατοχή, ήταν όμως αναποτελεσματική και μοιραία ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά από την ομάδα του Ζενεσιό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.