Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ 4-3: Με ανατροπή στην ανατροπή στις καθυστερήσεις (hls)

Σε ένα εκπληκτικό ντέρμπι για την 24η αγωνιστική στη Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 4-3 της Λιλ, με γκολ-φάουλ του Λιονέλ Μέσι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Παρί προηγήθηκε 2-0, η Λιλ έκανε μεγάλη ανατροπή και προηγήθηκε αυτή 3-2, για να κάνει νέα ανατροπή στο τέλος η Παρί και να επικρατήσει 4-3, επαναφέροντας την ηρεμία μετά τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Στο ξεκίνημα φάνηκε ότι η Παρί θα πάρει μία εύκολη νίκη, καθώς προηγήθηκε 2-0 με δύο τέρματα μέσα σε έξι λεπτά από τον Εμπαπέ στο 11΄ και τον Νεϊμάρ στο 17΄αλλά οι απουσίες των Χακίμι και Μαρκίνιος ήταν εμφανείς στην άμυνα και η Λιλ έφτανε εύκολα σε θέση βολής. Στο 24ο λεπτό μείωσε με κεφαλιά του Ντιακιτέ και μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Στην επανάληψη η ομάδα του Φονσέκα πέτυχε δύο τέρματα μέσα σε 11 λεπτά με το πέναλτι του Ντέιβιντ στο 58΄και το όμορφο τέρμα του Μπεμπά στο 69΄.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Γκαλτιέ έκανε την απίστευτη ανατροπή, σκοράροντας στο 87ο λεπτό με τον Εμπαπέ και στις καθυστερήσεις με το άπιαστο φάουλ από τον Λιονέλ Μέσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.