Στρασμπούρ-Ανζέ 2-1: Ανάσα για τη Στρασμπούρ, “ταφόπλακα” για την Ανζέ (hls)

Έστω και με δυσκολία στο τέλος,η Στρασμπούρ επικράτησε 2-1 στην έδρα της απέναντι στην ουραγό Ανζέ και ξέφυγε από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Στο πρώτο 45λεπτο, μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, κι αυτή ήταν η Στρασμπούρ.Ο Φρεντερίκ Αντονετί, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Αλσατών, είδε τους παίκτες του αποφασιστικούς από το πρώτο λεπτό και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σενεγαλέζο Ντιαλό ουσιαστικά “καθάρισε” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ο 27χρονος επιθετικός της Στρασμπούρ, σκόραρε στο 14΄και στο 42΄, φτάνοντας τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ, παρά να πετύχουν και άλλο γκολ. Η Ανζέ στο 72΄κέρδισε πέναλτι με τον Σιμά σε σπρώξιμο του Σόμπολ, ο Μπενταλέμπ μείωσε σε 2-1, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει στα εναπομείναντα λεπτά.

Το Στρασβούργο δεν είχε νικήσει ποτέ την Ανζέ εντός έδρας στη Ligue 1, με την προηγούμενη νίκη της εναντίον της να σημειώνεται στην Αλσατία κατά τη διάρκεια της σεζόν 1980-81, όταν η κορυφαία κατηγορία ήταν γνωστή ως Division1! Η Ανζέ παρέμεινε ουραγός στο πρωτάθλημα με 8 βαθμούς διαφορά από τις Οσέρ και Αζαξιό που βρίσκονται από πάνω της και πολύ δύσκολα πια θα αποφύγει το μοιραίο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.