Ρεν-Νις 2-1: Τρίποντο με buzzer-beater στη Βρετάνη! (hls)

Παρά το σοκ του τραυματισμού του Τεριέ, οι Ρενέ πήραν σημαντική νίκη τετράδας επί της Νις με το γκολ του Μπουριζό στο 89'.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν από νωρίς προβάδισμα με τον πρώτο σκόρερ τους, τον Μαρτέν Τεριέ, που εκμεταλλεύτηκε μια συνεργασία Γκουιρί-Καλιμουεντό για να ανοίξει το σκορ στο 6′ με το 9ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Ο Μπαρκλεϊ είδε το δυνατό σουτ του στο 10′ να μην έχει επιτυχή κατάληξη, αφού ο Μανταντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 21′ ο Άγγλος με περίφημο πλασέ εκτός περιοχής νίκησε τον Γάλλο γκολκίπερ για την ισοφάριση. 

Ωστόσο το πρώτο ημίχρονο στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τεριέ στο 31′, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υπέστη ζημιά στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πολύμηνη απουσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι όρισαν το ρυθμό, έχοντας τον πλήρη έλεγχο, πίστεψαν μέχρι τέλους στη νίκη, πίεσαν και δικαιώθηκαν με τον Μπουριζό να σκοράρει στο 89′ και να στέλνει την ομάδα του Ζενεζιό στους 34 βαθμούς και την τέταρτη θέση. 

Ρεν: Μανταντά, Τραορέ (αρχ.), Γου, Τεάτ, Μέλινγκ (72′ Τρουφέρ), Μπουριζό, Ξέκα, Μάιερ (72′ Τε), Τεριέ (36′ Ντόκου), Καλιμουεντό (84′ Σουλεμανά), Γκουιρί

Προπονητής: Μπρούνο Ζενεζιό

Νις: Σμάιχελ, Λοτομπά, Τοντιμπό, Ντάντε (αρχ.), Ροσάριο, Μπαρ, Λεμινά (68′ Μπραχιμί), Τουράμ, Μπάρκλεϊ (67′ Ντιόπ), Πεπέ, Λαμπόρντ

Προπονητής: Λουσιέν Φαβρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.