Μαρσέιγ-Τουλούζ 6-1: Ο αγαπημένος της “πελάτης” (hls)

Με θριαμβευτικό τρόπο επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μαρσέιγ, με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, να συντρίβει 6-1 την Τουλούζ στο "Βελοντρόμ".

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Μαρσέιγ βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο με τον Ρονζιέ να ανοίγει το σκορ στο 13ο λεπτό, μετά από ωραίο συνδυασμό του Κλος με τον Ζιγκό και τον Νικολάισεν στο 42ο λεπτό, άθελα του με κεφαλιά να κρεμάει τον Ντουπέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Τουλούζ είχε την ευκαιρία να μειώσει λίγο αργότερα, αλά ο Λόπεθ έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Ντάλινγκα.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 52΄με εκπληκτική ατομική προσπάθεια έγραψε το 3-0 ο Κολάσινατς, δέκα λεπτά αργότερα ο Παγέτ έγραψε και αυτός το όνομα του στους σκόρερ της βραδιάς, η Τουλούζ μείωσε σε 4-1 με πέναλτι του Βαν Ντεν Μπόμεν, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μαρσέιγ πέτυχε άλλα δύο γκολ, με πέναλτι του Ουντέρ στο 80ο λεπτό και του Ταβάρες δύο λεπτά αργότερα. Για 17ο συνεχόμενο παιχνίδι η Μαρσέιγ δεν χάνει από την Τουλούζ, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 11 νίκες (με 6 ισοπαλίες), το καλύτερο σερί της, έναντι οποιασδήποτε άλλης ομάδας της Ligue 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.