Ρενς – Ρεν 3-1 : Την αιφνιδίασε και την “καθάρισε”! (hls)

Με δύο γκολ του Βρετανού Μπαλογκάν (9. 84) κι ένα του Φλιπς (22') η Ρενς νίκησε 3-1 την Ρεν, η οποία μείωσε με τον Τετ (45+1') αλλά δεν απέφυγε την πρώτη της ήττα έπειτα από τέσσερις μήνες!

Η Ρενς μπήκε αποφασιστικά στο πρώτο επίσημο ματς μετά από 1,5 μήνα και κατάφερε να βάλει από νωρίς στο καναβάτσο την φιλόδοξη αντίπαλό της! Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπαλογκάν – ένας παίκτης που έφυγε ως δανεικός από την Άρσεναλ και δικαιώθηκε με βάση τα ως τώρα καμώματά του – άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το 9ο γκολ στο φετινό Γαλλικό πρωτάθλημα. Στο 22′ ένας άλλος νεαρός ο 22χρονος Αλέξις Φλιπς έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, αήττοι από τον περασμένο Αύγουστο (!) προσπάθησαν να ανασυνταχθούν αλλά φανερά – κι αυτοί – χωρίς τον απαιτούμενο ρυθμό κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Βέλγο Τέτ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άντεξαν στα σημεία της πίεσης και πέτυχαν άλλο ένα γκολ του Μπαλογκάν – το 10ο του – για να διαμορφωθεί το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αδύναμοι κρίκοι για τους φιλοξενούμενους οι παίκτες της γραμμής κρούσης που στην πορεία αντικαταστάθηκαν – όλοι πλην του Καλιμουεντό – από τον προπονητή τους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.