Στα χνάρια των Κιλιάν, Καρίμ…

Ο Ελί Γουαχί, πριν κλείσει τα 20 χρόνια του, αποτελεί τον πολλά υποσχόμενο σκόρερ της Μονπελιέ, «ζηλεύοντας» τις επιδόσεις στην αντίστοιχη ηλικία μόνο δύο εκ των Γάλλων στράικερ

Ο Ελί Γουαχί θα γίνει 20 χρόνων στις 2 Ιανουαρίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι έχει ακόμη στη διάθεση του εννέα παιχνίδια στο Σαμπιονά μέχρι τότε για να ισοφαρίσει την επίδοση του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με τη φανέλα της Λιόν είχε σημειώσει 18 γκολ πριν κλείσει τα είκοσι του.

Ο Γουαχί έχει σημειώσει 17 τέρματα από τις 15 Ιανουαρίου 2021, όταν και πέτυχε το παρθενικό του στο Σαμπιονά κόντρα στη Μονακό. Χρειάζεται δηλαδή ακόμη ένα για φτάσει τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης που κρατά τη δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω από τη συγκλονιστικά εντυπωσιακή των 41 γκολ που είχε πανηγυρίσει ως teenager ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Σε ό,τι αφορά το Top 5, των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ο Γουαχί τούτη την ώρα είναι στην πρώτη θέση μπροστά από τα 16 γκολ του Τζαμάλ Μουσιάλα (γίνεται 20 χρόνων στις 20 Φεβρουρίου) και τα 13 του Φλόριαν Βιρτς.

Ο Γουαχί φέτος έχει σημειώσει 4 γκολ σε 8 ματς κι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μονπελιέ που είναι τόσο παραγωγικός στην αρχή μιας σεζόν, μετά τον Ολιβιέ Ζιρού (2011/12) και τον Σουλεϊμάν Καμαρά (2012/13) που είχαν τον ίδιο αριθμό τερμάτων μετά από τα πρώτα οκτώ παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.