Μέσι: «Στόχος το Champions League, το οποίο δεν το κερδίζει πάντα ο καλύτερος»

Το μήνυμα του Αργεντινού σταρ της Παρί!

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στο μεξικανικό μέσο «TUDN» και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, στον περσινό «δύσκολο» αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και στο ότι τη διοργάνωση δεν την κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα!

Συγκεκριμένα σημείωσε πως:

«Πέρυσι ήταν δύσκολη η κατάσταση για μένα μετά από μία μεγάλη αλλαγή, αφού ήμουν στο ίδιο μέρος για τόσο καιρό. Τον γνωρίζουν όλοι τον στόχο αυτή τη σεζόν. Η Παρί ανυπομονούσε εδώ και καιρό να κατακτήσει το Champions League. Ο αποκλεισμός την περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολος για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Είχαμε κάνει δύο σπουδαία παιχνίδια με την Ρέαλ και από μικρές λεπτομέρειες ήρθε ο αποκλεισμός.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά γιατί υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα, αλλά ο βασικός στόχος της Παρί, όπως κάθε χρόνο, είναι να μπορέσει να κατακτήσει το Champions League. Είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση για να κερδίσεις, γιατί δεν κερδίζεται πάντα από τους καλύτερους, καθορίζεται πάντα από μικρές λεπτομέρειες, κάθε λάθος σε αφήνει εκτός αλλά προετοιμαζόμαστε για το πότε θα έρθουν αυτές οι δύσκολες καταστάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.