Ρενς-Λανς 1-1: Έμεινε όρθια, κρατώντας το αήττητο με 10 ποδοσφαιριστές (hls)

Η Λανς έπαιζε με 10 από το 67' και 5 λεπτά αργότερα βρέθηκε να χάνει 1-0 από την Ρενς, αλλά αρνήθηκε να παραδοθεί, ισοφαρίζοντας 1-1 με τον Οπέντα.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τον Φοφανά έχασαν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους, με Σοτοκά και Οπέντα να προσπαθούν, αλλά να μην καταφέρνουν να απειλήσουν σοβαρά τον Πεντζ, σ’ ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο που έληξε χωρίς σκορ.

Από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους άλλαξε και ο ρυθμός και μέσα σε 8 λεπτά είχαμε 3 μεγάλες φάσεις. Στο 48′ ο Μπάλογκαν δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαμπά, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Κόστα μπήκε ωραία στην περιοχή της Ρενς, πλασάροντας στο δοκάρι. Ο Σαμπά και πάλι αντέδρασε στο σουτ του Μουνετσί κρατώντας το μηδέν στο 53′.

Στο 67′ ο Μασάντο που μετρούσε ελάχιστα λεπτά στο γρασίδι ερχόμενος από τον πάγκο, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ίτο και πήρε την κόκκινη κάρτα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Λανς, 5 λεπτά αργότερα είδε τους Ντουμπιά και Μπάλογκαν να συνδυάζονται εξαιρετικά για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν και στο 82′ ο Σοτοκά μοίρασε με το κεφάλι στον Οπέντα κι αυτός ισοφάρισε για το τελικό 1-1, καθώς παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν το σκορ δεν άλλαξε.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.