Ναντ – ΠΣΖ 0-3: Ανάκτηση κορυφής (hls)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα από το "Μποζουάρ" της Ναντ κι επέστρεψε στην κορυφή του Σαμπιονά όπου είχε ανέβει νωρίτερα η Μαρσέιγ.

Η ΠΣΖ επέκτεινε το αήττητο, πέτυχε την πέμπτη της νίκη σε έξι ματς, επικράτησε δεύτερη φορά στη σεζόν της Ναντ μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ Γαλλίας κι ανέκτησε την κορυφή της βαθμολογίας όπου είχε ανέβει το απόγευμα του Σαββάτου με τη νίκη της επί της Ανζέ η Μαρσέιγ.

Με το Νεϊμάρ στον πάγκο, αλλά τους Μέσι, Εμπαπέ στο αρχικό σχήμα, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δυσκολεύθηκε αρχικά να αναπτυχθεί καθώς οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά κι έκλεισαν αποτελεσματικά τους χώρους. Όταν όμως στο 18ο λεπτό ο Μέσι έφυγε στην αντεπίθεση και τροφοδότησε τον Εμπαπέ, το Μποζουάρ “πάγωσε” με το εκπληκτικό τελείωμα του Γάλλου αστέρα.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η αποβολή του Φάμπιο με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα που είχε αποτέλεσμα ο Βιτίνια να αποχωρήσει τραυματίας ήταν το δεύτερο γεγονός που ουσιαστικά αποσαφήνισε την πορεία που θα λάμβανε το ματς. Το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων ήρθε γρήγορα στο δεύτερο μέρος κι είχε εκ νέου τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Μέσι σέρβιρε, ο Εμπαπέ εκτέλεσε…

Το πρώτο τέρμα του Νούνο Μέντες με τη φανέλα της ΠΣΖ στο 68ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.