Στρασμπούργκ – Ναντ 1-1 : Η δικαίωση της επιμονής! (hls)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Στρασμπούργκ με τη Ναντ στην Αλσατία, Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντιαλό και η κυπελλούχος Γαλλίας ισοφάρισε στο 85' με τον Μουσταφά στο 85'

΄Σε ένα τόσο ισορροπημένο ματς, που δεν είχε να παρουσιάσει κάτι πολύ διαφορετικό από όσα γνωρίζουμε κι όσα έδειξαν πως μπορούν να κάνουν στην παρούσα χρονική στιγμή η Στρασμπούργκ και η Ναντ, τα κομβικά σημεία θα προέκυπταν πιο εύκολα μέσα από τις λεπτομέρειες.

Μέσα από αυτές οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρούνε ρυθμό στα πρώτα 15-20 λεπτα και μέσα από τις ειδικές συνθξήες – εμπειρίες, λιγότερο άγχος και καλύτερη συνοχή – βρήκε κάπιοιες καλές στιγμές η Ναντ που όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

‘Ωσπου φτάσαμε στο 28’ εκεί όπου ο Σενεγαλέζος Ντιαλό πήδησε πιο ψηλά κι από τον… Παλουά – τον “βράχο” της άμυνας της Ναντ – και στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων άνοιξςε το σκορ!

Αυτή η εξέλιξη έδωσε περισσότερη ενέργεια στην ομάδα της Αλσατίας που όμως δεν είχε τις ιδανκές επιλογές στην τελική προσπάθεια για να τις αξιοποιήσει!

Στο 2ο ημίχρονο ο προπονητής τηε Ναντ δοκίμασε πολλά… τρικ προκειμένου να αφυπνήσει την ομάδα του, περιορίζοντας – ταυτόχρονα – τους χώρους στους γηπεδούχους.

Βγήκαν κάπιοιες ευκαιρίες με τον Βέλγο γκολκίπερ Σιλς να τις εξουδετερώνει (62, 65′ 78′) για να φτάσουμε στο 85′ όταν στη μοναδική θετική ενέργεια του Αιγύπτιου Μουσταφά Μοχάμεντ στην μεγάλη περιοχή της Στρασμπούργκ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από ωραίο κατέβασμα, επιτόπια ντρλίπλα κι ωραίο διαγώνιο σουτ!

Το 1-1 μπορεί να κριθεί δίκαιο με τις δύο ομάδες να “υποφέρουν” αρκετά και λόγω των απουσιών τους σε όλες τις γραμμές!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.