Μονακό – Τρουά 2-4: «Πριγκηπική σφαλιάρα» (hls)

Η Μονακό υπέστη συνεχόμενη δεύτερη βαριά ήττα στο Πριγκηπάτο παίζοντας σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μαριπάν.

Ιστορική νίκη σημείωσε η Τρουά μέσα στην έδρα της Μονακό, που δέχτηκε ξανά τέσσερα γκολ, όπως και με τη Λανς (1-4). Η Μονακό προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με τον Μαριπάν (1-0, 10ο λεπτό) αλλά το ματς εξελίχθηκε διαφορετικά για τους γηπεδούχους. Ο Ταρντιέ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μαμά Μπαλντέ (1-1, 22ο λεπτό). Στο 44ο λεπτό ο Μαριπάν είδε πρώτη κίτρινη κάρτα στη φάση του πέναλτι, είδε άλλη μία στο 44′ και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα να έχει αριθμητικό μειονέκτημα και να το πληρώνει…Ο 17χρονος Οντομπέρ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (1-2, 47′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τρουά συνέχισε από εκεί που τελείωσε και ο Μαμά Μπαλντέ πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα με εξαιρετικό βολέ (1-3, 48ο λεπτό), ο Φοφανά έβαλε ξανά τη Μονακό στο ματς (2-3, 63ο λεπτό), όμως το γκολ του Σαλμιέρ κλείδωσε το πρώτο διπλό της Τρουά (2-4, 78ο λεπτό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.