Ναντ-Λιλ 1-1: Την κράτησε “ζωντανή” ο Λαφόν (hls)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της, τον Αλμπάν Λαφόν, η Ναντ κατάφερε να μη φύγει ηττημένη από το "Λα Μπουζουάρ", με το 1-1 να αδικεί την Λιλ, με βάση την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με τον Σιμόν, ο Νιγηριανός που είχε μάλιστα λίγο πριν δοκάρι σε ωραία ατομική προσπάθεια που επιχείρησε. Σε αυτό το διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η Λιλ ήταν πολύ κακή επιθετικά και απείλησε ουσιαστικά μία φορά, στο 35ο λεπτό, όταν την κοντινή κεφαλιά του Μπαμπά, έδιωξε εντυπωσιακά ο Λαφόν.

Στην επανάληψη η Λιλ μπήκε φουριόζα με πρωταγωνιστή τον Καμπελά, είχε δοκάρι με τον Αντρέ στο 54΄, ενώ ο Λαφόν πραγματοποίησε τρεις εντυπωσιακές επεμβάσεις σε ισάριθμες προσπάθειες του Ρεμί Καμπελά. Η λύτρωση για την ομάδα του Φονσέκα, ήρθε στο 76ο λεπτό με τον Βραζιλιάνο Ισμαΐλι και η Ναντ μετά από αυτή την ισοπαλία μετράει μόλις μία νίκη στις τις τελευταίες 27 αναμετρήσεις της με την Λιλ στη Ligue 1 (9 ισοπαλίες, 17 ήττες), στις 29 Σεπτεμβρίου 2015, όταν επικράτησε εκτός έδρας (1-0).                                    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.