Νεϊμάρ: Ανεπιθύμητος στην Παρί, αλλά…

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ ο Βραζιλιάνος σταρ. Όμως ο ίδιος έχει άλλα σχέδια! Το Novasports.gr αναλύει...

«Θα είναι ο Νεϊμάρ μέρος του νέου πρότζεκτ ή όχι; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό δημόσια, καθώς κάποιοι παίκτες θα έρθουν και άλλοι θα φύγουν από τον σύλλογο. Αυτές είναι ιδιωτικές διαπραγματεύσεις», τόνιζε σε τοποθέτησή του χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες στη «Marca» ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η εν λόγω δήλωση του ισχυρού άντρα της ομάδας για τον Βραζιλιάνο αστέρα έβαλε… φωτιά και παράλληλα επιβεβαίωσε τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στον παγκόσμιο Τύπο.

Ο άνθρωπος για τον οποίο δαπανήθηκαν 222 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του από την Μπαρτσελόνα, πλέον είναι ανεπιθύμητος στον γαλλικό σύλλογο!

Απόδειξη και το παρακάτω:

«Ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν δεν έχουν λόγο να φύγουν. Έχουμε πραγματικά τα πάντα για να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε σεβασμό για τους άλλους, αλλά είμαστε εκεί μαζί τους. Δουλεύουμε και θα πετύχουμε», δήλωνε στο «RMC Sport» ο Αλ Κελαϊφί έπειτα τον αποκλεισμό στο Champions League το 2021.

Πριν από έναν χρόνο η αντιμετώπιση που είχε ήταν διαφορετική. Πέρυσι έμπαινε στην ίδια κουβέντα με τον Κιλιάν Μπαπέ. Φέτος ο Γάλλος ανανέωσε τη συνεργασία του για τα επόμενα τρία χρόνια με ένα μυθικό συμβόλαιο. Αντίθετα ο Νεϊμάρ αναπολεί την στήριξη που είχε…

Αλλαγή σελίδας από τη διοίκηση

Εδώ και χρόνια οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθούν να φτάσουν στην πολυπόθητη κατάκτηση του Champions League, δίχως επιτυχία. Πλέον δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να κτίσουν την ομάδα πάνω σε ποδοσφαιρικές βάσεις. Παράλληλα επιθυμούν να σταματήσουν να κάνουν τα… στραβά μάτια στους αστέρες τους, οι οποίοι είχαν το πάνω χέρι στα αποδυτήρια μέχρι τώρα.

Η έλευση του Λουίς Κάμπος στη θέση του τεχνικού διευθυντή και η προσπάθεια να δώσουν τα «ηνία» του πάγκου στον Κριστόφ Γκαλτιέ είναι τα πρώτα βήματα προς σε αυτή την κατεύθυνση.

Αυτόματα ο Νεϊμάρ, στον οποίο μέχρι πρότινος δεν χαλούσε κανείς χατήρι μπαίνει στη «μαύρη λίστα», καθώς έχει δώσει τα περισσότερα εξωαγωνιστικά δικαιώματα. Από τις προπονήσεις μέχρι τα πάρτι στην Βραζιλία, τα περίφημα γενέθλια της αδερφής του την άνοιξη, όλα πλέον είναι κατά του.

Νεϊμάρ Τζούνιορ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ή αλλιώς στα λόγια του Αλ Κελαϊφί:

«Περίμενα από όλους τους παίκτες να κάνουν περισσότερα από την περασμένη σεζόν. Πολύ περισσότερα! Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: να δουλεύουμε κάθε μέρα στο 200%. Να δώσουμε ό,τι έχουμε για αυτή τη φανέλα, να τα δώσουμε όλα και μετά θα δούμε ποιο είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να γίνουμε ξανά ταπεινοί. Πρέπει να αλλάξουμε για να αποφύγουμε τραυματισμούς, αποβολές και φάουλ που μπορούν να αλλάξουν τα παιχνίδια. Θα σταματήσουμε να λέμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε αυτό, αυτό και εκείνο. Από εδώ και πέρα κτίζουμε για το μέλλον. Πρέπει να πειθαρχούμε, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όσοι θέλουν να παραμείνουν στη ζώνη άνεσής τους θα μείνουν στην άλλη πλευρά», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά την προηγούμενη εβδομάδα στην «Le Parisien».

Ο Νεϊμάρ θέλει να μείνει

Καλή η αλλαγή πλεύσης που θέλει να εφαρμόσει η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Βραζιλιάνος σταρ δε δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει. Άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια στο οποίο υπάρχει και η προοπτική ανανέωσης μέχρι το 2027, ενώ ο ίδιος θα αμείβεται με 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Παράλληλα βάσει των λεγομένων του θέλει να επιτύχει στην ομάδα και να την οδηγήσει στον πολυπόθητο στόχο της.

«Πρέπει να το πετύχω με την Παρί. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα, οπότε δεν υπάρχουν άλλες πιθανές επιλογές. Άλλωστε οι στόχοι μου για φέτος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League. Αυτές είναι οι φιλοδοξίες μου», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Canal+».

Και ο πρώην ατζέντης του, Βάγκνερ Ριμπέιρο, συμμερίζεται την άποψή του και γνωρίζει καλύτερα από πολλούς πως δε θα αποχωρήσει αν δεν κατακτήσει την κούπα με τα… μεγάλα αυτιά!

Νεϊμάρ Τζούνιορ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

«Ο Νεϊμάρ έχει ένα όνειρο: να είναι πρωταθλητής του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν. Παρ’ όλες τις φήμες για πιθανή έξοδο, έχει πολύ κίνητρο και δεν θα σταματήσει μέχρι να το πάρει», σημείωσε στο «Goal Brazil».

Για την ώρα τα σενάρια της μεταγραφής του συνεχίζουν να πληθαίνουν, με τελευταία υποψήφια τη Γιουβέντους. Θα αποχωρήσει για άλλες πολιτείες ή θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού και τη νέα σεζόν. Η απάντηση θα δοθεί το προσεχές διάστημα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.