Τσουαμενί: Το… ψηστήρι του Μπαπέ δεν απέδωσε καρπούς!

Ο Γάλλος χαφ παρουσιάστηκε την Τρίτη (14/6) από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έδωσε... είδηση!

Στην παραδοχή ότι αν και μιλούσε και με άλλες ομάδες, όταν έμαθε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε πως αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του προχώρησε ο Ορελιέν Τσουαμενί στην επίσημη παρουσίασή του από τους Μπλάνκος.

Ο Γάλλος χαφ αποκάλυψε και ότι ο Κιλιάν Μπαπέ προσπάθησε να τον πείσει να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την… πρότασή του.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι όνειρο για μένα να υπογράψω στη Ρεάλ, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θα εργαστούμε για να συνεχίσουμε την ιστορία του συλλόγου. Είχα μιλήσει και με άλλες ομάδες άλλα όταν η Ρεάλ χτύπησε την πόρτα μου δεν δίστασα. Μίλησα με τον σύλλογο μου, τον ατζέντη μου για να φτάσω σε μια καλή συμφωνία για όλους και τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όταν έμαθα το ενδιαφέρον της Ρεάλ δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό γι’ αυτό. Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου στο ποδόσφαιρο και αυτός ο σύλλογος είναι η καλύτερη επιλογή για μένα”.

Για τη συνομιλία με Μπενζεμά και Καμαβινγκά: “Είχα την τύχη να μιλήσω με τον Μπενζεμά και τον Καμαβινγκά. Ο “Κάμα” έχει βελτιωθεί πολύ και είναι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. Ο Μπενζεμά είναι ο καλύτερος στον κόσμο, όταν ανακάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις πήγαιναν καλά, μου έγραψε να τα εξηγήσω όλα, σε περίπτωση που χρειαζόμουν οτιδήποτε. Ήμουν τυχερός”.

Για το ενδιαφέρον του Μπαπέ να πάει στην Παρί: “Ο Μπαπέ αποφάσισε να μείνει στην Παρί. Ήξερε ότι θα φύγω από τη Μονακό και ήθελε να μάθει αν θα μπορούσα να πάω στην Παρί, αλλά πάντα πρώτη μου επιλογή ήταν η Ρεάλ. Κατάλαβε και είναι πολύ χαρούμενος για μένα”.

Για τη νοοτροπία που έχει στον τρόπο δουλειάς του: “Προσπαθώ να εμπνεύσω τον εαυτό μου στην αμερικανική κουλτούρα, στο μπάσκετ. Από τον Κόμπε και τον Τζόρνταν. Είναι θρύλοι που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε ανά πάσα στιγμή, ότι με το ελάχιστο θα έχουμε επιτυχία. Δουλεύω στο μέγιστο κάθε μέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.