Ποτσετίνο: Για Μέσι, Εμπαπέ και το…μέλλον του

Αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό κανάλι Esport 3.

Ο Αργεντινός τεχνικός σε συνέντευξη που έδωσε ισπανικό μέσο ενημέρωσης, επισήμανε πως άφιξη του Μέσι στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. ”Η άφιξη του Μέσι ήταν πολύ γρήγορη. Αλλά πιστέψτε με, έγινε σε τρεις ημέρες. Η Παρί ήταν η μοναδική ομάδα στον κόσμο που μπορούσε να τον υπογράψει τόσο γρήγορα», ενώ τόνισε πως ο Εμπαπέ δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο γήπεδο ακούγοντας σειρήνες από τη Μαδρίτη.

Για την ανανέωση του Εμπαπέ: «Όλοι θεωρούσαν πολλά πράγματα δεδομένα, ότι θα πάει στη Ρεάλ, ότι είχε κλείσει εκεί. Αλλά ο Κιλιάν δεν είχε πάρει την οριστική απόφασή του. Την πήρε κυριολεκτικά την τελευταία εβδομάδα και επέλεξε να μείνει στην Παρί» εξήγησε ο Ποτσετίνο.

Για τη θέση και το μέλλον του στη Παρί: «Έχω έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου και υπάρχουν πολλές φήμες. Με… απολύουν κάθε εβδομάδα. Η Παρί είναι ένα κλαμπ που δημιουργεί ως μέγεθος φήμες. Ο σύλλογος προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό του. Ο πρόεδρος θα εξηγήσει το νέο του έργο σύντομα, αλλά εγώ είμαι ήρεμος»

«Πρέπει να δώσεις αξία στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εάν η ομάδα δεν είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε εγχώριες διοργανώσεις, είναι πολύ δύσκολο να αποδώσει καλά στο Champions League . Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Η… καταιγίδα ξεκίνησε μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ.  Μου αρέσει η Σίτι γιατί έδωσε χρόνο στον Γκουαρδιόλα να την οικοδομήσει. Η Παρί χρειάζεται επίσης μια τέτοια περίοδο. Αν δουλέψουμε με ηρεμία θα γίνουμε κι εκεί (σ.σ. Champions League) πρωταθλητές…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.