Ρενς – Νις 2-3 : Χατ-τρικ Ευρώπης από τον Ντελόρ (hls)

Με ήρωα τον Άντι Ντελόρ η Νις επέστρεψε από το 2-0 που έχανε στην έδρα της Ρενς και νίκησε με 3-2. Χατ-τρικ σε οκτώ λεπτά από τον Ντελόρ ο οποίος έστειλε την ομάδα του στο Europa Conference League.

Μετά το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν θα πίστευε κανείς ότι η ομάδα που διεκδικεί Ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι η Νις. Η Ρενς έκανε ότι ήθελε και σε δεκαπεφτά λεπτά πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Σκόραραν οι Εκιτίκε (9′) και Ντούμπια (17′) με μακρινά σουτ. Η Νις απείλησε μόνο μια φορά σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Κλάιφερτ (20′) αλλά έσωσε ο Ράικοβιτς.

Τόσο απογοητευμένος με την ομάδα του ο Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο και τις υπόλοιπες τρεις μέχρι το 67ο λεπτό αλλά φάση δεν είδε.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στο 73ο λεπτό ένα αχρείαστο μαρκάρισμα του Αμπντελχαμίντ στον Ντελόρ έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους και την ευκαιρία που έψαχναν.

Ο Ντελόρ μείωσε (75′) ενώ δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά (77′) για να φέρει το ματς και ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου με το γκολ της ολικής ανατροπής στο 82ο λεπτό.

Εκμεταλλευόμενη την γκέλα του Στρασβούργου και το θαύμα του Ντελόρ, η Νις πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο περματίζοντας στην πέμπτη θέση και θα αγωνιστεί στο Europa Conference League.

Ρενς (3/5/2) : Ράικοβιτς – Μουνέτσι, Φας, Αμπντελχαμίντ – Μπούσι (84′ Φλιπς), Λοπί, Ματουσίουα, Ντούμπια (84′ Φαν Μπέργκεν), Φοκέτ – Τουρέ (70′ Καγιούστε), Εκιτίκε (62′ Ζένελι)

Νις (4/4/2) : Μπενίτες – Ντανίλιουκ, Τοντιμπό, Ντάντε (46′ Λοτομπά), Μπαρ (46′ Αμαβί) – Μπουνταουί (56′ Μπραχίμι), Ροσάριο (56′ Σνάιντερλεν), Τουράμ, Κλάιφερτ (67′ Γκεσάν) – Γκουιρί, Ντελόρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.