Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μ. 2-2 : Τι θα κάνεις Λέβα; (hls)

Αυτό ήταν στο νου όλων. Είναι το τελευταίο ματς του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπουντεσλίγκα ή όχι; Ο Πολωνός σκόραρε ξανά και πήρε το βραβείο για τον τίτλου του πρώτου σκόρερ. Η Μπάγερν έμεινε στο 2-2.

Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβρη του 2018.

Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν 2-0 της Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας με τα γκολ των Στάνισιτς (17′) και Λεβαντόβσκι (40′) αλλά η άμυνά τους δεν άντεξε ξανά.

Η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να μειώσει με τον Βιντ (45′) και να φτάσει στο 2-2 με τον Κρούζε (58′) στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν να υπάρξει θέαμα ως το τέλος του αγώνα.

Ο Σανέ έχασε ένα τετ-α-τετ (88′) για τους φιλοξενούμενους και ο Φίλιπ για τους γηπεδούχους (90+) στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Λεβαντόβσκι έφτασε τα πενήντα γκολ σε όλη την σεζόν, τα 35 στο πρωτάθλημα και πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ μπροστά στους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου σε ότι ενδέχεται να ήταν και το τελευταίο ματς της καριέρας του με τους Βαυαρούς.

Βόλφσμπουργκ : Καστέλς – Μπάκου, Λακρουά, Μπρουκς (90+ Μπορνόου), Φαν ντε Φεν (72′ Ρουσιγιόν) – Άρνολντ, Σλάγκερ, Γκέρχαρντ (72′ Βρανξ) – Βιντ, Νμέτσα (83′ Μπιόλεκ), Κρούζε (83′ Φίλιπ)

Μπάγερν Μ. : Νόιερ (81′ Φρουχτλ) – Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ, Ντέιβις (81′ Ρίτσαρντς) – Γκορέτσκα, Κίμιχ (81′ Βιντοβιτς) – Γκνάμπρι (67′ Σανέ), Μίλερ (60′ Τσούπο-Μοτίνγκ), Μουσιάλα – Λεβαντόβσκι

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.