Παρί Σεν Ζερμέν: Σφήνα στην απόκτηση του Μπρέμερ

Η Παρί Σεν Ζερμέν άρχισε κινήσεις για την απόκτηση του Γκλίσον Μπρέμερ, με την Ίντερ να κινδυνεύει να χάσει τον ποδοσφαιριστή της Τορίνο.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ένας από τους καλύτερους στόπερ στο πρωτάθλημα της Serie A προσελκύοντας την προσοχή αρκετών κορυφαίων συλλόγων με τις δυνατές του εμφανίσεις και τις ηγετικές του ικανότητες εντός γηπέδου. Όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από το Τορίνο το καλοκαίρι και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όπως αναφέρει το RMC Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει σφήνα στην διεκδίκηση και κοντράρει την Ίντερ. Ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, ετοιμάζει τώρα μια πειστική συμφωνία σε μια προσπάθεια να κλείσει συμφωνία με την Τορίνο.

Το συμβόλαιό του λήγει με τον σύλλογο το 2024, καθιστώντας αυτό το καλοκαίρι την ιδανική στιγμή για πώληση. Ο 25χρονος μπακ αναγνωρίστηκε γρήγορα ως η κορυφαία επιλογή για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του θα αποδειχθεί τώρα αναμφίβολα έντονος, καθώς οι σύλλογοι της Premier League βρίσκονται επίσης κοντά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.